Συνεργασία Διαμεσολαβητών

Συμβάσεις για κάθε ανάγκη σας με διαφάνεια, ποικιλία προϊόντων, τεχνολογία, πρωτοπορία, μέλλον !

Οι εταιρίες μας, υποστηρίζουν συμβάσεις με κάθε είδους διαμεσολαβητή 

  • Μεσίτη, 
  • Πράκτορα, 
  • Συντονιστή

Οι συμβάσεις μας είναι απλές με ξεκάθαρο δικαίωμα του κάθε συνεργάτη να μεταφέρει την παραγωγή του όπου θέλει, όποτε το θελήσει.

Η φιλοσοφία μας είναι ότι η επιτυχημένη συνεργασία προέρχεται από την ελεύθερη συνεργασία και όχι απο συνεργασία γεμάτη δεσμεύσεις και υποχρεώσεις.

Οι προμήθειες που δίνουμε στους συνεργάτες μας είναι ποσοστό των εισερχομένων προμηθειών μας και είναι συνάρτηση τόσο του πραγματικού χαρτοφυλακίου μικτών που διατηρούν μέσω των εταιριών μας όσο και της προοπτικής ανάπτυξης της κάθε συνεργασίας.

Αξιοποιώντας κάθε σύγχρονο τεχνολογικό εργαλείο, δίνουμε στον συνεργάτη μας την δυνατότητα να χειρίζεται το πελατολόγιο του με τρόπο που μπορεί να τον οδηγήσει και αυτόν να λάβει τα 5 αστέρια της σωστής εξυπηρέτησης που έχει η εταιρία μας στο Google.

Ο συνεργάτης μας έχει τελευταίας τεχνολογίας CRM που του δίνει πρόσβαση σε πλήρες αρχείο των αποζημιώσεων , των πελατών του, της επικοινωνίας που έχει υπάρξει με τον κάθε πελάτη του για το κάθε θέμα, των ασφαλίστρων, των προμηθειών και πρόσβαση σε στατιστικές αναλύσεις υψηλού επιπέδου.

(Είναι σημαντικό για παράδειγμα να ξέρουμε ανά πάσα στιγμή ποιοί πελάτες μας βρίσκονται σε ποιά νοσοκομεία νοσηλευόμενοι και ποιές είναι οι πιθανές ημερομηνίες εξόδου τους, γιατί απλά έτσι μπορούμε να διαχειριστούμε πιο γρήγορα  όλες τις διαδικασίες με τα λογιστήρια των νοσοκομείων αν χρειαστεί.)  


Τι κερδίζετε;

Με την σύμβαση μας κερδίζετε μεταξύ άλλων την δυνατότητα :

  • Να έχετε πρόσβαση στην αγορά του Εξωτερικού
  • Να μηχανογραφήσετε πλήρως την καθημερινότητά σας
  • Να λειτουργείτε σε Virtual γραφεία (από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου)
  • Να εξασφαλίσετε το εισόδημα σας, τώρα αλλά και μετά !
  • Να διαχειριστείτε με σωστά προϊόντα, πελάτες υψηλού επιπέδου 


CRM my-policies.com

Το απόλυτο εργαλείο για υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση!