Ασφάλιση οικονομικών απωλειών.

Ο έξυπνος τρόπος για να προστατέψετε την επιχείρησή σας.

Απιστίας Υπαλλήλων


Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται έξαρση του οικονομικού εγκλήματος. Περιστατικά όπως ένοπλες ληστείες και διαρρήξεις έχουν αυξηθεί τόσο σε συχνότητα όσο και σε ένταση κοστίζοντας στις επιχειρήσεις ανεξάρτητα από τη δραστηριότητα, το μέγεθος τους ή την οργάνωση τους.

Cyber Edge

Το CyberEdge παρέχει προστασία από τις συνέπειες των ηλεκτρονικών και διαδικτυακών κινδύνων. Η διαρροή και η απώλεια δεδομένων μπορεί να έχουν ως συνέπεια οικονομικές απώλειες, καθώς και διακινδύνευση της εταιρικής φήμης της εταιρίας. Ένας ηλεκτρονικός ή διαδικτυακός κίνδυνος μπορεί να προκαλέσει μία αλυσιδωτή αντίδραση συνεπειών.

Electronic Computer crime

Οι νέες τεχνολογίες που έχουν εισέλθει στο χώρο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών έχουν δώσει δημιουργήσει τις προϋπόθεσης ώστε να διαπραχθούν διαφόρων μορφών ηλεκτρονικά εγκλήματα εις βάρους τους.


Απαγωγής και Λύτρων


Το περιβάλλον στο οποίο ζούμε και δραστηριοποιούμαστε επαγγελματικά βιώνει μία συνεχή αλλαγή σε θέματα ασφάλειας, με τις απαγωγές, την απαίτηση λύτρων και τους εκβιασμούς να κάνουν την εμφάνιση τους ολοένα και πιο συχνά σε τοπικό και διεθνές επίπεδο..

Ασφάλιση πιστώσεων

Η ασφάλιση που σας καλύπτει την μη πληρωμή των επι πιστώσει τιμολογίων σας.

Απώλειας κερδών

Η ασφάλιση που συμπληρώνει την ασφάλιση περιουσίας σας και σας καλύπτει για την απώλεια κερδών που μπορεί να υποστείτε αν συμβεί κάποια ζημιά στις εγκαταστάσεις της επιχείρησής σας.

VC Protector, StockBrokers Indemnity και School Leader

Εξειδικευμένες ανάγκες συγκεκριμένων κλάδων της οικονομίας / βιομηχανίας


 

Θα ήθελα να επικοινωνήσετε μαζί μου για περισσότερες πληροφορίες.


Στοιχεία Επικοινωνίας