Ομαδικά συμβόλαια

Καλώς ήρθατε!

Απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που μας έχετε κάνει. Αν δεν βρίσκετε την ερώτηση που ψάχνετε μην διστάσετε να δημιουργήσετε νέα ερώτηση και εμείς θα σας απαντήσουμε .

0

Συνοπτικός οδηγός αποζημιώσεων εξωνοσοκομειακών εξόδων

Πως αποζημιώνομαι για τα εξωνοσοκομειακά μου έξοδα αν η ασφαλιστική εταιρία δεν έχει Portal αποζημιώσεων;

Άβαταρ
Απόρριψη
1 Απάντηση
0
Best Answer

Ακολουθήστε τις οδηγίες που θα βρείτε εδώ για την αποστολή της αποζημίωσης 

Τι ακολουθεί μετά…


ΒΗΜΑ 1

Μετά την ολοκλήρωση της καταχώρισης του αιτήματος σας και αφού ανεβάσετε ότι αποδεικτικά έχετε (γνωματεύσεις , αποδείξεις κ.τ.λ.) , σας έρχεται αντίγραφο του αιτήματος που διαβιβάζεται αυτόματα στην ασφαλιστική εταιρία.


ΒΗΜΑ 2

Μόλις η ασφαλιστική εταιρία διαχειριστεί το αίτημα σας θα σας σταλεί από αυτούς είτε η ανάλυση την αποζημίωσης (αν όλα είναι σωστά συμπληρωμένα και η περίπτωση σας καλύπτεται από το συμβόλαιο σας) είτε ο λόγος της απόρριψης.


ΒΗΜΑ 3

Σε περίπτωση απόρριψης λόγω έλλειψης δικαιολογητικών , μπορείτε να μας προωθήσετε το μήνυμα που λάβατε από την ασφαλιστική μαζί με τα δικαιολογητικά που λείπανε, προκειμένου να διεκπεραιώσουμε εμείς την εκκρεμότητα σας. ([email protected])


ΒΗΜΑ 4

Αν για τον οποιοδήποτε λόγο δεν σας έρθει ενημέρωση από την ασφαλιστική, στους χρόνους που έχει ορίσει η ασφαλιστική για τις αποζημιώσεις σας, τότε προωθήστε μας το αντίγραφο του αιτήματος σας (βήμα 1) στο [email protected] για να το διαχειριστούμε εμείς απευθείας με την ασφαλιστική.

Άβαταρ
Απόρριψη

Your Answer

Please try to give a substantial answer. If you wanted to comment on the question or answer, just use the commenting tool. Please remember that you can always revise your answers - no need to answer the same question twice. Also, please don't forget to vote - it really helps to select the best questions and answers!