Ομαδικές ασφαλίσεις


 Προϊόντα Ελληνικής και Διεθνούς ασφαλιστικής αγοράς. .

 
 

Γιατί μας επιλέγουν μεγάλες εταιρίες;

Η International-Brokers.com I.B.  είναι μεσιτική εταιρία ασφαλίσεων με πλήρη εξειδίκευση σε συμβόλαια υγείας ατομικά και ομαδικά και παρέχει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών στον τομέα των ομαδικών σε ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις.

Η σημαντική εμπειρία μας στον συγκεκριμένο τομέα, μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους ασφαλισμένους μας υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση , μοναδικές ασφαλιστικές λύσεις και ποιοτικές συμβουλευτικές υπηρεσίες για εταιρίες από 3 άτομα προσωπικό και άνω.

Χάρη στο άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό μας, βρισκόμαστε συνεχώς δίπλα στον πελάτη, ο οποίος βιώνει μια μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης καθ’ όλη την διάρκεια της συνεργασίας μας.

Για αυτό λέμε ότι προσφέρουμε στους πελάτες μας  κάλυψη 5 αστέρων!

Έλεγχος ισορροπίας συμβολαίου (Balance check)

Ένα ομαδικό συμβόλαιο πρέπει να ικανοποιεί δύο συνθήκες :

 1. Να χρησιμοποιείται από το προσωπικό της εταιρίας.
 2. Να είναι κερδοφόρο για την ασφαλιστική εταιρία

Η δωρεάν αυτή παροχή της εταιρίας στους εργαζόμενούς της θα πρέπει να γίνεται απόλυτα κατανοητή σε αυτούς και να μπορούν πραγματικά να επωφελούνται από αυτό και να το χρησιμοποιούν όταν το χρειάζονται.

Η 2η συνθήκη είναι απαραίτητη διότι διαφορετικά η ασφαλιστική εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αυξάνει τα ασφάλιστρα του συμβολαίου αναλόγως με το ύψος των αποζημιώσεων που πληρώνει κάθε έτος.

Έτσι μία αλόγιστη χρήση του ομαδικού ή μία χρονιά με υψηλό ποσοστό αποζημιώσεων , μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση ασφαλίστρων που να μην είναι ανεκτή για τον πελάτη.

Η πρακτική αποδεικνύει ότι σε μεγάλο ποσοστό αυτή η ισορροπία δεν τηρείται.

Οι λόγοι που κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει είναι είτε:

 •  η λάθος τιμολόγηση του συμβολαίου
 •  η κακή χρήση του συμβολαίου
 •  η έλλειψη γνώσης των παροχών του συμβολαίου
 •  η μη ύπαρξη ελέγχου κατά την ασφαλιστική περίοδο.

Η εταιρία μας με τον μηχανισμό Balance Check προσφέρει λύσεις ώστε να μπορεί να υπάρξει τέτοια ισορροπία.

Αφενός με τις συχνές επισκέψεις που γίνονται και τις συναντήσεις με τους υπαλλήλους , δημιουργούμε τόσο την γνώση, όσο και την κουλτούρα μίας σωστής χρήσης του συμβολαίου. Έτσι ο εργαζόμενος καταλαβαίνει πότε μπορεί και πρέπει να χρησιμοποιήσει το συμβόλαιο , πότε να το συνδυάσει με τον δημόσιο φορέα του (π.χ. ΕΦΚΑ) ή ακόμη και με άλλη προσωπική ιδιωτική κάλυψη μου μπορεί να έχει.

Αφετέρου σε συνεργασία με τις ασφαλιστικές εταιρίες προτείνουμε τιμολογήσεις του συμβολαίου οι οποίες να μην βγάζουν εκτός budget τον πελάτη και να είναι όσο πιο σταθερές γίνεται στην διάρκεια των χρόνων.

Με Reports που στέλνουμε έως και 4 φορές τον χρόνο δίνουμε στην οικονομική διεύθυνση της εταιρίας, στοιχεία για την πορεία του συμβολαίου και προτείνουμε πιθανές διορθώσεις έτσι ώστε να διατηρηθεί η ισορροπία.


turned off MacBook Pro beside white ceramic mug filled with coffee

Μοναδική πλατφόρμα υποστήριξης 

Μοναδική πλατφόρμα υποστήριξης τόσο του HR όσο και των εργαζομένων που καθιστά την διαχείριση του ομαδικού σας απλή και διαφανή διαδικασία.

Μαζί με το e-enrolment αποτελούν την απόλυτη πρωτοπορία για την Ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Τακτικές  επισκέψεις εκπαίδευσης

Με τις τακτικές επισκέψεις συμβούλων της εταιρίας μας στον χώρο σας , σε συχνότητα που εσείς θα επιλέξετε , προσφέρουμε ενημέρωση του προσωπικού για το ομαδικό συμβόλαιο καθώς επίσης και για άλλα ασφαλιστικά θέματα που οι ίδιοι μπορεί να χρειάζονται.

Με αυτό τον τρόπο οι εργαζόμενοί σας, αποκτάνε προσωπικό service σαν να έχουν ατομικό συμβόλαιο.

Επίσης, μπορούμε για όσους θέλουν, να συνδυάσουμε την υπάρχουσα ατομική τους κάλυψη με το ομαδικό τους συμβόλαιο ή ακόμη και να δημιουργήσουμε μία ατομική κάλυψη επέκτασης των παροχών του ομαδικού.

group of people sitting beside rectangular wooden table with laptops
black and white printed textile

Ετήσια , εξάμηνα ή τριμηνιαία  Surveys

Με τον μηχανισμό που έχουμε δημιουργήσει, δίνουμε την δυνατότητα σε εσάς και στους υπαλλήλους σας, ανά τακτά χρονικά διαστήματα να αξιολογούν τόσο τις δικές μας υπηρεσίες όσο και της ασφαλιστικής εταιρίας. 

Με αυτόν τον τρόπο λειτουργούμε έγκαιρα στο να διορθώσουμε προβλήματα πριν αυτά διογκωθούν και δημιουργήσουν μεγάλη δυσαρέσκεια. 

Πιστεύουμε ότι το ομαδικό συμβόλαιο είναι ένα από τα συμβόλαια της αγοράς που λειτουργεί 365 μέρες τον χρόνο , άρα χρειάζεται πολύ συχνό έλεγχο της λειτουργίας του.


Διασύνδεση με εξωτερικό  για ειδικές καλύψεις

Η εταιρία μας με πολύχρονες σχέσεις εμπιστοσύνης που έχει δημιουργήσει απευθείας με ασφαλιστικές εταιρίες του Εξωτερικού , μπορεί να δημιουργήσει για εσάς και τους εργαζόμενούς σας , παροχές μοναδικές όπως :

 •  Κάλυψη νοσοκομείων στο εξωτερικό

 •  Κάλυψη φαρμάκων στο εξωτερικό (για εργαζόμενους που ταξιδεύουν ή εργάζονται εκτός Ελλάδος)
 •  Κάλυψη τοκετού
 •  Κάλυψη υπογονιμότητας
 •  Οδοντιατρική κάλυψη
 •  Οφθαλμολογική κάλυψη
 •  Υψηλά κεφάλαια κάλυψης μεταβίβασης μετοχικού μεριδίου εταίρων
 •  κ.α

Με αυτόν τον τρόπο είστε σίγουροι ότι όσο και αν μεγαλώσει η επιχείρισή σας και επεκταθεί διεθνώς οι International-Brokers.com μπορούν να σας προσφέρουν ασφαλιστική κάλυψη.

red heart shaped heart illustration