Κίνητρα

Πως δημιουργείτε κίνητρα για τους εργαζόμενους σας; 

Προσδιορίστε τον χρόνο αποδέσμευσης των κεφαλαίων.

Μπορείτε στο συμβόλαιο να βάλετε ειδικούς όρους όπου τα χρήματα που σαν εταιρία συνεισφέρετε στον κάθε εργαζόμενο θα αποδεσμεύονται μετά από χ χρόνια υπηρεσίας του εργαζόμενου στην εταιρία σας.
Με αυτόν τον τρόπο για το κάθε εργαζόμενο η απόφαση να φύγει από την εταιρία σας χρειάζεται καλύτερο ζύγισμα. 

Διαφοροποιηθείτε από τους ανταγωνιστές σας.

Όταν στο πακέτο αμοιβών που δίνεται σε κάθε εργαζόμενο προστεθεί και ο συνταξιοδοτικός λογαριασμός είναι πολύ πιο εύκολο να προσελκύσετε ικανά στελέχη από την αγορά

Ενισχύστε τα εισοδήματα του.

Καταβάλοντας είτε μπόνους είτε τακτικές εισφορές στον λογαριασμό του εργαζόμενου, ουσιαστικά ενισχύετε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο το εισόδημα του. Επωφελείστε και οι δύο μεριές φορολογικά και σε περίπτωση αναζήτησης του εργαζόμενου άλλης θέσης εργασίας οι αριθμοί λογικά θα είναι με το μέρος σας γιατί η σύγκριση δεν θα πρέπει να γίνει μόνο σε επίπεδο μισθού αλλά συνολικών παροχών της εταιρίας σας σε σχέση με την άλλη θέση εργασίας.

Κίνητρο παραγωγικότητας.

Ποιος εργαζόμενος δεν θα απολάμβανε την χαμηλή φορολόγηση σε ένα ετήσιο μπόνους που θα κέρδιζε αν πετύχαινε τους στόχους της εταιρίας σας; Διπλό κέρδος  μπόνους + φορολογία με την χρήση του συνταξιοδοτικού λογαριασμού.


Με την δυναμική που σας δίνουν οι συνταξιοδοτικοί λογαριασμοί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ομαδική ασφάλιση σαν πραγματικό εργαλείο ανάπτυξης της εταιρίας σας.