Καλώς ήρθατε!

Απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που μας έχετε κάνει. Αν δεν βρίσκετε την ερώτηση που ψάχνετε μην διστάσετε να δημιουργήσετε νέα ερώτηση και εμείς θα σας απαντήσουμε .

This question has been flagged
1 Reply
179 Προβολές

Για κάθε νέο σας εργαζόμενο, προκειμένου να ενταχθεί στο ομαδικό Υγείας που η εταιρία σας έχει συνάψει, σας περιγράφουμε τα βήματα που θα ακολουθήσουν.

Άβαταρ
Απόρριψη
Συντάκτης Best Answer

ΒΗΜΑ 1

Αρχικά θα  σταλεί ηλεκτρονικά στο email που μας έχετε δηλώσει για κάθε εργαζόμενο έντυπο συγκατάθεσης για τα προσωπικά του δεδομένα το οποίο το υπογράφει ηλεκτρονικά από τον υπολογιστή του ή το κινητό του.

Το έντυπο αυτό είναι αναγκαίο προκειμένου να μπορούμε να διαχειριστούμε το αίτημα ένταξης του ή/και μελλοντικά αιτήματα αποζημίωσης του βάσει νόμου.

Το έντυπο θα αποσταλεί από την διεύθυνση  [email protected] η οποία είναι η κεντρική διεύθυνση αλληλογραφίας των εταιριών International-Brokers.com και International-Agents.com

Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε το προσωπικό σας για την παραπάνω ενέργεια. Ας ελέγξουν για σιγουριά και την ανεπιθύμητη αλληλογραφία.

Σε περίπτωση που έχετε δηλώσει εταιρικά emails  ενημερώστε την μηχανογράφησή σας, τα emails που θα έρχονται μελλοντικά από την παραπάνω διεύθυνση να μην αποκλείονται ως ανεπιθύμητα από τον server.


ΒΗΜΑ 2

Θα τους σταλεί ηλεκτρονική αίτηση ένταξης στην οποία θα μπορούν να δηλώσουν και όποια εξαρτώμενα μέλη θα επιθυμούσαν να εντάξουν στο ομαδικό υγείας.

Μόλις συμπληρωθεί η ηλεκτρονική αίτηση (η οποία περιλαμβάνει αντίστοιχη συναίνεση προσωπικών δεδομένων και για λογαριασμό της ασφαλιστικής εταιρίας που έχετε επιλέξει), θα έρθει στον υπεύθυνο HR email όπου θα πρέπει να πατήσει κουμπί έγκρισης για να προχωρήσει η αίτηση ένταξης.

(Σε περίπτωση που δεν σας ενδιαφέρει η διαδικασία ελέγχου των εγγραφών μπορείτε να μας ενημερώσετε να την παρακάμψουμε και να δώσουμε εμείς έγκριση σε κάθε αίτημα που έρχεται.)

Το email της ηελκτρονικής ένταξης έρχεται από το email [email protected] , το οποίο προφανώς δεν δέχεται απαντήσεις.

Άβαταρ
Απόρριψη

Your Answer

Please try to give a substantial answer. If you wanted to comment on the question or answer, just use the commenting tool. Please remember that you can always revise your answers - no need to answer the same question twice. Also, please don't forget to vote - it really helps to select the best questions and answers!