Καλώς ήρθατε!

Απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που μας έχετε κάνει. Αν δεν βρίσκετε την ερώτηση που ψάχνετε μην διστάσετε να δημιουργήσετε νέα ερώτηση και εμείς θα σας απαντήσουμε .

This question has been flagged
1 Reply
155 Προβολές

 Διαδικασία για χρήση του δικτύου της Generali

Άβαταρ
Απόρριψη
Συντάκτης Best Answer

Για τις ιατρικές επισκέψεις σε Συμβεβλημένο δίκτυο Ιατρών της Generali στο ιατρείο τους, η απόδοση εξόδων είναι 100%.

Η Generali αναλαμβάνει την απευθείας πληρωμή του κόστους της ιατρικής αμοιβής, χωρίς παρακράτηση εκπιπτόμενου ποσού, για Ιατρικές Επισκέψεις που πραγματοποιούνται αποκλειστικά στο ιατρείο του Ιατρού.
 
Απαραίτητη προϋπόθεση για την ενεργοποίηση των παραπάνω, είναι η έγκαιρη ενημέρωση της ασφαλιστικής εταιρίας από τον ασφαλισμένο, σχετικά με την επερχόμενη ιατρική επίσκεψη, μέσω κλήσης στο τηλεφωνικό κέντρο του Generali Privilege System (τηλέφωνο 18112).

Διευκρινίζεται ότι η παραπάνω υπηρεσία δεν θα ισχύει για Διαγνωστικές εξετάσεις ή Πρόσθετες Ιατρικές πράξεις που θα πραγματοποιηθούν στο ιατρείο του ιατρού κατά την διάρκεια της ιατρικής επίσκεψης, οι οποίες θα πρέπει να υποβάλλονται στη Generali απολογιστικά και θα αποζημιώνονται συμφώνα με τους επιμέρους όρους του Συμβολαίου (εκπιπτόμενο ποσό και απόδοση).


Άβαταρ
Απόρριψη

Your Answer

Please try to give a substantial answer. If you wanted to comment on the question or answer, just use the commenting tool. Please remember that you can always revise your answers - no need to answer the same question twice. Also, please don't forget to vote - it really helps to select the best questions and answers!