Καλώς ήρθατε!

Απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που μας έχετε κάνει. Αν δεν βρίσκετε την ερώτηση που ψάχνετε μην διστάσετε να δημιουργήσετε νέα ερώτηση και εμείς θα σας απαντήσουμε .

This question has been flagged
1 Reply
217 Προβολές

Χρειάζεται να πάρω προέγκριση για προγραμματισμένη νοσηλεία αν είμαι μέλος ομαδικού προγράμματος υγείας στην Interamerican; 

Άβαταρ
Απόρριψη
Συντάκτης Best Answer

Σε περίπτωση που είστε μέλος ομαδικού συμβολαίου στην Interamerican δεν χρειάζεται να προχωρήσετε σε διαδικασία προέγκρισης της νοσηλείας.

ΚΑΛΥΨΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΑΡΟΧΟΥΣ

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τη νοσηλεία σας στο Δίκτυο συνεργαζόμενων νοσοκομείων της Interamerican που αναφέρονται στον Πίνακα Παροχών με απευθείας εξόφληση του κόστους από την Interamerican και την καταβολή από εσάς της τυχόν συμμετοχής που μπορεί να προκύπτει. 

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ενεργοποίηση της διαδικασίας αυτής είναι να δηλώσετε το Ομαδικό σας Συμβόλαιο κατά την εισαγωγή σας στο νοσοκομείο δίνοντας αριθμό Συμβολαίου και επωνυμία Συμβαλλομένου. Στη συνέχεια η Interamerican θα αξιολογήσει το περιστατικό και θα ενημερώσει το νοσοκομείο δίνοντας έγκριση απευθείας κάλυψης. 

ΚΑΛΥΨΗ ΣΕ ΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΑΡΟΧΟΥΣ

Αν επιλέξετε να νοσηλευτείτε σε νοσοκομείο το οποίο δεν ανήκει στα συνεργαζόμενα Νοσοκομεία που αναφέρονται στον Πίνακα Παροχών θα χρειαστεί να πληρώσετε το κόστος της νοσηλείας σας και να στείλετε αίτημα αποζημίωσης στη Interamerican με φυσική αλληλογραφία ο οποίος θα περιλαμβάνει:

1. Το Έντυπο Αναγγελίας Νοσοκομειακών Παροχών

2. Πλήρη ιατρικό φάκελο με τις πρωτότυπες αποδείξεις.


Για το τι χρειάζεται να περιλαμβάνει ο ιατρικός φάκελος επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:

Απολογιστική αποζημίωση νοσηλείας


Άβαταρ
Απόρριψη

Your Answer

Please try to give a substantial answer. If you wanted to comment on the question or answer, just use the commenting tool. Please remember that you can always revise your answers - no need to answer the same question twice. Also, please don't forget to vote - it really helps to select the best questions and answers!