Διεθνή προγράμματα Υγείας

Τι τα κάνει τόσο ξεχωριστά;
March 20, 2022 by
Διεθνή προγράμματα Υγείας
Γιάννης Μάμαλης | my-policies.com

Πως δημιουργήθηκαν

Τα Διεθνή προγράμματα Υγείας δημιουργήθηκαν για να αντιμετωπίσουν την ανάγκη που είχαν οι σύγχρονοι εργαζόμενοι να έχουν κάλυψη σε διάφορα σημεία του κόσμου όπου λόγω δουλειάς βρίσκονταν.

Για αυτό τον λόγο τα προγράμματα αυτά έπρεπε να είναι απλά , με ξεκάθαρες εξαιρέσεις και με δυνατότητα να λειτουργήσουν σε όλα τα διεθνή περιβάλλοντα χωρίς να εξαρτώνται από τις κατά τόπους κοινωνικές ασφαλίσεις.

Με την πάροδο του χρόνου αυτά ακριβώς τα χαρακτηριστικά τους ήταν που οδήγησαν αυτά τα προγράμματα να αποτελούν την επιλογή των V.I.P. πελατών ή όσων ψάχνουν υψηλού επιπέδου νοσοκομειακή και εξωνοσοκομειακή κάλυψη.

Τι καλύπτουν ;

Είναι τα μοναδικά προγράμματα που:

  • η επιλογή ιατρών , διαγνωστικών εργαστηρίων ,  νοσοκομείων είναι ελεύθερη και δεν περιορίζεται από λίστες συμβεβλημένων 
  • Καλύπτουν φάρμακα 
  • Εμβόλια
  • Α Θέση νοσηλείας
  • Καλύπτουν τοκετό , ακόμη και έξοδα τεκνοποίησης 
  • Μεταμοσχεύσεις
  • Συγγενείς παθήσεις
  • Ρομποτική χειρουργική κ.α.
  • Και πληρώνουν απευθείας το οποιοδήποτε νοσοκομείο στον κόσμο.

Τα Διεθνή προγράμματα ασφάλισης συνήθως έχουν μηδενικές αναμονές και καλύπτουν από την πρώτη στιγμή τον ασφαλισμένο αν του παρουσιαστεί κάποια νέα κατάσταση, ενώ οι ασφαλιστικές εταιρίες που τα προσφέρουν πολλές φορές προσφέρουν κάλυψη και για προϋπάρχουσες παθήσεις. 

Σταθερότητα και μοναδικότητα

Η τεχνική εξειδίκευση των μονάδων εξυπηρέτησης πελατών που λειτουργούν με επάρκεια και αντιμετωπίζουν ιατρικές καταστάσεις σε όλο τον πλανήτη, καθώς και η τεχνογνωσία της ιατροφαρμακευτικής αγοράς από τα τμήματα που τα δημιουργούν, καθιστούν τα Διεθνή προγράμματα Υγείας, από τις πιο αξιόπιστες λύσεις ασφάλισης, ικανές να αντιμετωπίσουν την οποιαδήποτε ιατρική κατάσταση του ασφαλισμένου σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη. Επιπλέον του παρέχουν πληροφόρηση για το πού ειναι καλύτερα να μεταφερθεί για να λάβει την καλύτερη ιατρική περίθαλψη ανάλογα με το περιστατικό του, μιας και η δυνατότητα νοσηλείας σε οποιαδήποτε χώρα είναι δεδομένη και δεν προύποθέτει καμία επιπλέον διαδικασία έγκρισης για τον ασφαλισμένο.

Αυτός είναι και ένας λόγος που ενώ στην Ελληνική αγορά π.χ. τα νοσοκομειακά προγράμματα των ασφαλιστικών εταιριών έχουν διάρκεια ζωής λίγα χρόνια και μετά βγαίνει κάποιο νέο να τα αντικαταστήσει κ.ο.κ. στην Διεθνή αγορά τα προγράμματα έχουν κατα πολύ μεγαλύτερη σταθερότητα ύπαρξης .

Σε ποιους απευθύνονται;

Σε οποιονδήποτε θέλει να αγοράσει υψηλού επιπέδου νοσοκομειακή ή/και εξωνοσοκομειακή κάλυψη για τον ίδιο ή την οικογένεια του.

Σε ανθρώπους που μένουν για λίγο ή πολύ εκτός της χώρας τους (π.χ. Επιχειρηματίες , Φοιτητές , Στελέχη επιχειρήσεων κ.α.).

Σε μετανάστες που θέλουν να εξασφαλίσουν την ασφαλισιμότητα τους τόσο στην χώρα που έχουν μεταναστεύσει όσο και στην περίπτωση που αργότερα επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Πόσο κοστίζουν; 

Είναι μύθος ότι αυτά τα προγράμματα είναι πολύ ακριβά. 

Εξαρτάται βέβαια με τι τα συγκρίνει κάποιος. Αν συγκριθούν με αντίστοιχα τοπικά προγράμματα Α θέσης νοσηλείας , πολλές φορές είναι και οικονομικότερα από τα αντίστοιχα της τοπικής αγοράς.

Η εταιρία μας με εμπειρία στην Διεθνή ασφαλιστική αγορά από το 2004, συνεργαζόμενη με το σύνολο σχεδόν της Διεθνούς αγοράς μπορεί και προσφέρει τεράστια ποικιλία λύσεων με περισσότερες από 14.500 διαφορετικές καλύψεις εξωτερικού ανάλογα με τις ανάγκες και τις οικονομικές απαιτήσεις του κάθε πελάτη.

Ζητήστε μας να σας τιμολογήσουμε το δικό σας Διεθνές πρόγραμμα Υγείας.


Διεθνή προγράμματα Υγείας
Γιάννης Μάμαλης | my-policies.com March 20, 2022
Share this post
Archive