Καλώς ήρθατε!

Απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που μας έχετε κάνει. Αν δεν βρίσκετε την ερώτηση που ψάχνετε μην διστάσετε να δημιουργήσετε νέα ερώτηση και εμείς θα σας απαντήσουμε .

This question has been flagged
1 Reply
98 Προβολές

Πως αποζημιώνομαι απολογιστικά σε νοσηλεία

Άβαταρ
Απόρριψη
Συντάκτης Best Answer

Η πλήρη συγκέντρωση των εντύπων που απαρτίζουν τον Ιατρικό φάκελο είναι πολύ σημαντική για την ολοκλήρωση της εκτίμησης της αποζημίωσης απο την ασφαλιστική.

Σε περίπτωση απολογιστικής αποζημίωσης  είναι υποχρεωμένος ο ασφαλισμένος να τα συγκεντρώσει και να τα υποβάλλει στην ασφαλιστική.

Συγκεκριμένα στην Interamerican Νοσοκομειακές απολογιστικές δαπάνες πρέπει να αποστείλετε σε κλειστό φάκελο το συμπληρωμένο έντυπο αναγγελίας μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά που αναφέρονται σε αυτό.

Η διεύθυνση αλληλογραφία είναι: 

Προς:  Αποζημιώσεις Ομαδικών Ζωής & Υγείας

Καλυψούς 16, Παλαιό Φάληρο ΤΚ 175 61

Το έντυπο αναγγελίας μπορείτε να το κατεβάσετε πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο

Έντυπο νοσηλείας


Προτείνουμε μέχρι την ολοκλήρωση της αποζημίωσης σας, να  κρατήσετε το αποδεικτικό της αποστολής της στην ασφαλιστική εταιρία (Voucher ), καθώς και αντίγραφα των δικαιολογητικών που αποστείλατε.  


Άβαταρ
Απόρριψη

Your Answer

Please try to give a substantial answer. If you wanted to comment on the question or answer, just use the commenting tool. Please remember that you can always revise your answers - no need to answer the same question twice. Also, please don't forget to vote - it really helps to select the best questions and answers!