Καλώς ήρθατε!

Απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που μας έχετε κάνει. Αν δεν βρίσκετε την ερώτηση που ψάχνετε μην διστάσετε να δημιουργήσετε νέα ερώτηση και εμείς θα σας απαντήσουμε .

This question has been flagged
1 Reply
225 Προβολές

Συμπληρωματική κάλυψη μητρότητας

Άβαταρ
Απόρριψη
Συντάκτης Best Answer

Εφόσον η παροχή μητρότητας προβλέπεται στον πίνακα παροχών του προγράμματος υγείας τότε καταβάλεται επίδομα για φυσιολογικό τοκετό / καισαρική τομή / αποβολή.

Προυπόθεση για την καταβόλη του επιδόματος είναι να έχει καλυφθεί το απαιτούμενο χρονικό διάστημα συνεχούς ασφάλισης όπως αυτό προσδιορίζεται στον Πίνακα Παροχών.

Τα έγγραφα που απαιτούνται για την καταβολή του επιδόματος είναι η προσκόμιση του Εξιτηρίου – Γνωμάτευσης ή της Βεβαίωσης του Νοσοκομείου στο όνομα της ασφαλιζομένης ή της συζύγου του ασφαλιζομένου - εφόσον η τελευταία καλύπτεται ως εξαρτώμενο μέλος –, στο οποίο θα αναγράφονται οι ημέρες και η αιτία της νοσηλείας, καθώς και η ληξιαρχική πράξη γέννησης του τέκνου.


Άβαταρ
Απόρριψη

Your Answer

Please try to give a substantial answer. If you wanted to comment on the question or answer, just use the commenting tool. Please remember that you can always revise your answers - no need to answer the same question twice. Also, please don't forget to vote - it really helps to select the best questions and answers!