Ασφαλίστε σωστά το περιεχόμενο του σπιτιού σας


Χρησιμοποιήστε αυτό τον οδηγό για να προσδιορίσετε σωστά το περιεχόμενο του σπιτιού που θέλετε να ασφαλίσετε

Η αξία του περιεχομένου στο σπίτι σας μπορεί να σας εκπλήξει. Δεν το πιστεύετε;

Δοκιμάστε την πρόκληση της αριθμομηχανής των πέντε λεπτών. Ξεκινήστε να προσθέτετε στην αριθμομηχανή σας το κόστος αντικατάστασης οποιοδήποτε αντικειμένου βλέπετε. Μην καταγράψετε τη μεγάλη τιμή αγοράς που πληρώσατε. Καταγράψτε τι κοστίζει για να το αντικαταστήσετε τώρα , γιατί σε μια αξίωση δεν θα είστε σίγουροι ότι θα βρείτε το ίδιο προϊόν που αγοράσατε αρχικά. Σε τι νούμερο  καταλήξατε σε πέντε λεπτά;

Ακόμα δεν έχετε πειστεί; Πηγαίνετε στην ντουλάπα σας και πάρτε την αριθμομηχανή σας μαζί σας. Ξεκινήστε να προσθέτετε την αξία αντικατάστασης των παπουτσιών, των φορεμάτων, των κοστουμιών, των τζιν, των πορτοφολιών, των πουλόβερ και των μπλουζών σας. Μην ξεχάσετε τα σακάκια και τα παλτό σας! Πιθανότατα δεν θα τα βγάλετε πέρα ​​από όλη την ντουλάπα προτού συνειδητοποιήσετε ότι τα πράγματα που έχετε αξίζουν πολύ περισσότερο από ό,τι νομίζατε.

Ένα άλλο δωμάτιο όπου τα υπάρχοντα κοστίζουν ένα εκπληκτικό ποσό είναι η κουζίνα: κατσαρόλες, τηγάνια και άλλα μαγειρικά σκεύη και εργαλεία προστίθενται πολύ γρήγορα. Δοκιμάστε το μόνοι σας.

Για αυτό με τον πιο κάτω οδηγό θα σας βοηθήσουμε να προσδιορίσετε την σωστή αξία του περιεχομένου σας για να μπορέσετε να το ασφαλίσετε σωστά.

Καταγραφή περιεχομένου